Ono što najbolje radimo, počinje sa geo.

Mjesto gdje ljudi uživaju u svome poslu!

Okruženje mladih i vještih geodetskih i drugih inženjera.

Naš tim visoko motiviranih inženjera ima mnogo godina iskustva u polju i posvećen je pružanju našim klijentima najboljih mogućih rezultata. Naše usluge Skeniranja u CAD i Skeniranja u BIM dizajnirane su da pomognu klijentima da pretvore fizičke podatke u digitalni oblik, koji se onda može koristiti za različite svrhe, kao što su upravljanje objektima, projektiranje zgrada i gradnja. Naše usluge GIS omogućavaju klijentima da upravljaju, analiziraju i vizualiziraju svoje podatke, što im omogućava da donose obaviještene odluke o svojim nekretninama i operacijama.

Pored naših osnovnih usluga, također pružamo usluge outsourcinga za Skeniranje u CAD, Skeniranje u BIM i 3D modeliranje. Naše usluge outsourcinga dizajnirane su da pomognu klijentima da smanje troškove, poboljšaju učinkovitost i povećaju svoju konkurentnost. Naš tim stručnjaka može raditi u tesnom suradnji sa klijentima kako bi osigurali da se njihovi projekti završe na vrijeme, unutar budžeta i prema najvišim standardima.

U GeoGIS Studiu Ltd. vjerujemo u pružanje našim klijentima najboljih mogućih rješenja za njihove potrebe. Bez obzira tražite li pomoć u Skeniranju u CAD, Skeniranju u BIM, GIS ili Modeliranju informacija o zgradama, naš tim stručnjaka tu je da vam pomogne. Sa fokusom na korištenju najsavremenijih softverskih i instrumentnih rješenja i našim angažmanom u pružanju visokokvalitetnih i efikasnih usluga, uvjereni smo da vam možemo pomoći da postignete svoje ciljeve. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o našim uslugama i kako vam možemo pomoći.

Vrijednosti:

– Znanje

– Timski duh

– Tehnologija

– Produktivnost

– Tačnost

– Inovativnost